domingo, 21 de abril de 2013

Harley Queen

Hola petitons, porto un temps desactual.litzat, com sempre, lo bo es que es per un tema de feina (aquesta es la part bona), en poc temps us podre fer un avanç sobre el segon llibre de la serie de Judit, que sortira dintre de poc temps, mentres tant, he estat fent una serie de probes per cambiar l'estil, a la recerca de noves possibilitats, per si de cas tenim que acabar emigrant, us deso aqui un dels primers dibuixos en una estil lleugerament diferent del meu, pero mi m'esta resultant bastant divertit, o sigui que us deixo amb Harley Queen, dibuix fet a llapis, escanejat i col.lorejada amb el Painter 12, aquesta vegada sense barrejar programes. Desitjo que us agradi.

Hola pequeñajos, llevo algun tiempo desactualizado, para variar, lo bueno es que es por tema de trabajo (esa es la parte buena), en breve os podre avanzar algo sobre el segundo libro de la serie de Judith que saldra en breve, pero de momento, he estado haciendo una serie de pruebas de cambio de estilo, buscando nuevas posibilidades por si las moscas hay que emigrar, asi que os dejo uno de los primero dibujos en un estilo ligeramente distinto del mio, pero a mi me esta divirtiendo bastante hacerlo o sea que os presento a Harley Quenn, dibujada a lapiz, escaneada y coloreada en Painter 12, esta vez sin mezclas de programas. Espero que os guste.

Hi, my little friends, after long time witout post nothing, in a short time i can made a preview over the new book from the Judith series, often i have made tastes over a new style, diferent that mine, but for me is funny work with it, i meet you Harley Queen, draw with pencils, scan and colored with Painter 12, i hope you like it. (you are free for correct my english, i need to practice with it, thanks.)
Harley Queen is under copyright from DC comics